ЦЕНИ СЕЗОН 2024
ПЕРИОД СТУДИО

СТУДИО „ГЛЕДКА МОРЕ“

ЕДНОСПАЛЕН АП. „КЛАСИК“ ДВУСПАЛЕН АП. „ЕКСКЛУЗИВ“

ДВУСПАЛЕН АП. „ЛУКС“

ЕДНОСПАЛЕН АП. „ГЛЕДКА МОРЕ“ ДВУСПАЛЕН АП. „ГЛЕДКА МОРЕ“
01.05-31.05 100 лв 130 лв 120 лв 135 лв 145 лв 170 лв 195 лв
01.06-20.06 130 лв 155 лв 155 лв 180 лв 220 лв 225 лв 240 лв
21.06-07.07 145 лв 175 лв 185 лв 195 лв 230 лв 250 лв 280 лв
08.07-07.09 155 лв 185 лв 205 лв 220 лв 245 лв 300 лв 380 лв
08.09-19.09 145 лв 155 лв 155 лв 180 лв 220 лв 225 лв 240 лв
20.09-30.09 100 лв 130 лв 120 лв 135 лв 145 лв 170 лв 195 лв